Zwem Fit  Roerdalen 

Nadat de Zorggroep haar activiteiten in het kader van Meer Bewegen voor Ouderen in maart 2014 had gestaakt heeft zwemvereniging  De Roersoppers op verzoek van de gemeente Roerdalen de organisatie hiervan in het Apollobad in Melick overgenomen.  Vanaf 1 augustus 2016 is Zwem Fit Roerdalen een zelfstandige vereniging waarbinnen reactiveringszwemmen mogelijk is voor alle personen die fit willen blijven. Bewegen en ontmoeten staan hierbij voorop. Met verschillende materialen worden oefeningen gedaan in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Bij deze oefeningen worden spieren, gewrichten en organen geactiveerd. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af en iedereen doet mee op zijn eigen tempo. De oefeningen duren ongeveer 30 minuten daarna is gelegenheid om vrij te zwemmen. Naast een gediplomeerd zweminstructeur zijn er vrijwilligers aanwezig om de deelnemers tijdens het zwemmen te ondersteunen. Het zwembadwater is tijdens het reactiveringszwemmen extra verwarmd.  De activiteiten vinden plaats in het LACO Feel Fit Center- zwembad in Melick.

Het bestuur van zwemvereniging Zwem Fit Roerdalen bestaat uit:

  1. Yvonne Zeevenhoven voorzitter
  2. Marleen van den Bosch penningmeester
  3. Marleen van Haarst secretaris

De Zwemfit groepen  zwemmen het hele jaar door, behalve op nationale feestdagen.

Bewegen in het water is niet alleen nuttig maar ook erg leuk. Voelt u iets voor deze gezonde, gezellige en ontspannende wateractiviteit? Doe dan gratis een keer mee! U kunt geheel kosteloos 4 keer meedoen en daarna op uw gemak beslissen of het iets voor u is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris Marleen van Haarst via telefoon: 0475 536688 of mail secretariszwemfitroerdalen@gmail.com

Kijk op onze website   www.zwemfitroerdalen.nl  en onze Facebook-pagina.

Tot ziens in Melick!