Koninklijke Onderscheiding van ons gewaardeerd lid Theo Creemers

In Roerdalen hebben vijf inwoners een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Vanwege het coronavirus heeft burgemeester Monique de Boer contact met deze inwoners opgenomen via Skype, Facetime en Microsoft Teams. Het uitreiken van de lintjes gebeurt op een later moment. Wanneer dat is, hangt af van het verloop van het coronavirus. Een van deze vijf inwoners is ons gewaardeerd lid:

De heer T.H.J. (Theo) Creemers uit Posterholt (60 jaar)

Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Ministerie: Medische Zorg

Verdiensten:

De heer Creemers is een bekend persoon in de zwemwereld. Voor zwemvereniging De Roersoppers uit Melick is hij al meer dan twintig jaar actief als official en lid van het wedstrijdsecretariaat. Verder ging hij mee als begeleider naar zomerkampen en naar internationale wedstrijden. Hij is al twintig jaar actief bij de KNZB op regionaal, nationaal en internationaal niveau voor het wedstrijdzwemmen zoals de Nederlandse Jeugd- en Junioren Kampioenschappen, Nederlandse Kampioenschappen, Swim Cup en World Cup.

De heer Creemers is ook official bij KNZB-wedstrijden in het open water. Bijna wekelijks is hij actief bij een van de buitenwateren als official of als varende kamprechter/scheidsrechter. De heer Creemers wordt gezien als één van de pijlers waar het Nederlandse jurycorps en de KNZB Regio Zuid op kunnen bouwen. 

Namens de zwemvereniging De Roersoppers van harte gefeliciteerd.

About the Author

Leave a Reply

*