Ons Clubblad ‘t Soppertje wordt al 30 jaar gemaakt.
Lees hier hoe het allemaal begon……

Het Soppertje is het clubblad van onze vereniging en verschijnt 4 maal per jaar. Het is een onmisbare schakel voor het uitwisselen van ons verenigingsnieuws. Iedereen die iets leuks heeft te vertellen of een mooie tekening heeft gemaakt kan dit in de brievenbus naast de prijzenkast stoppen. Dit zal dan in het volgende Soppertje worden geplaatst. Wij hopen op vele reacties van jullie!

Redactie ‘t Soppertje:

Anja Erdkamp
Parallelweg 12
6074 BV Melick
email: jwgh.erdkamp@tele2.nl

Ans Braun
Emile Seipgensstraat 24
6074 EG Melick
email: ansbraun@gmail.com

Wil je het Soppertje ook digitaal in je mail ontvangen, stuur dan een mailtje naar: info@roersoppers.nl o.v.v. “Soppertje digitaal”

Uitgaven Het Soppertje

t Soppertje september 2020

De september versie van t Soppertje is klaar; maak kennis met het nieuwe bestuur en onze kijk op het nieuwe seizoen. Klik op deze link om het soppertje te lezen.

‘t Soppertje is er weer!!!!!

Ook deze keer is het ons weer gelukt om een leuke en plezierige uitgave te maken. Zoals jullie weten beginnen we met het voorwoord van onze voorzitter. Vervolgens zie je informatie over zwemmen, leeftijden, wedstrijden, competitie, boetes, etc.. Ook laten we zwemmers aan het...

‘t Soppertje is weer uit!!!

‘t Soppertje uitgave oktober is er weer! Leuke verhalen, pennen die doorgegeven worden, voorwoord van onze voorzitter, informatie voor zwemmers en ouders, in de schijnwerpers, met de billen bloot, uitingen van sponsoren, verslagje van seizoensafsluiting door een jeugdlid,...

‘t Soppertje voor de zomervakantie is er weer!!!!

Het is er weer!!!!!!! ‘t Soppertje uitgave juni. Leuke verhalen, pennen die doorgegeven worden, duikworkshop, uitingen van sponsoren, voorwoord van de voorzitter en nog veel meer…….. Wacht niet en klik op de link om ‘t Soppertje te bekijken. Veel leesplezier!!

‘t Soppertje is er weer!!!!!!!!!!

Het is er weer!!!!!!! ‘t Soppertje uitgave april. Leuke verhalen, uitingen van sponsoren, voorwoord van de voorzitter en nog veel meer…….. Wacht niet en klik op de link om ‘t Soppertje te bekijken. Veel leesplezier!!!

‘t Soppertje januari 2019

Lees hier de nieuwe uitgave van ‘t Soppertje: Soppertje Januari 2019

‘t Soppertje November 2018

Het nieuwe Soppertje is weer uit!  Lees het hier: Soppertje November 2018

Het Soppertje April 2018

Het nieuwe Soppertje is weer uit! Download Soppertje April 2018

Het Soppertje januari 2018

Klik op onderstaande link en download het Soppertje van januari 2018 Soppertje januari 2018
12